Meteen naar de inhoud

Intentieverklaring met Expirion

Woensdag 16 juni 2021
Op 16 juni heeft het bestuur van Hillezon een intentieverklaring getekend met dhr. Burgerhout van Expirion uit Hillegom. Daarmee willen wij aan onze ambitie voldoen om de juiste lokale partijen te betrekken bij Hillezon.

Ieder project van Hillezon heeft zonnepanelen nodig en een installatiebedrijf dat deze betrouwbaar kan plaatsen. Hillezon heeft hiervoor Expirion uitgekozen. Een Hillegoms bedrijf met een enorme kennis op de toepassing van zonnepanelen en opslagmogelijkheden.

Expirion heeft bijvoorbeeld de zonnepanelen installaties geleverd bij Transportbedrijf Van Dooren, SV Hillegom en Jetmail. Afgelopen woensdag heeft het bestuur van Hillezon een intentie overeenkomst met de heer Brugerhout van Expirion getekend. De volgende stap voor Hillezon wordt het zoeken naar een energieleverancier die de toekomstig geleverde stroom wil afnemen. Mocht u een groot dak beschikbaar hebben waar minimaal 200 en meer zonnepanelen op kunnen, kunt u contact opnemen met Hillezon. Wij maken het dak dan graag beschikbaar voor alle Hillegommers om mee te doen aan de energietransitie. Waarbij ook nog een aardig rendement te halen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *